Mihai Ritivoiu, ultimatum către șefii deconcentratelor: ”Ori dați mașinile, ori notă explicativă!”

Mihai Ritivoiu, prefect de Timiș: „Am decis să schimb locul ceremoniei militare cu depuneri de coroane din 1 Decembrie”

Mihai Ritivoiu, ultimatum către șefii deconcentratelor: ”Ori dați mașinile, ori notă explicativă!”

”Ritvoiu bagă măturoiu”, pare să fie prima impresie lăsată de noul prefect. Abia instalat în funcție, reprezentantul guvernului în teritoriu a cerut directorilor instituțiilor deconcentrate să cedeze mașini și șoferi pentru transportul cadrelor  medicale la testare.

Întrucât directorii s-au făcut că plouă și i-a dat ”pas”, prefectul a intrat la rupere, anunțând că cei care refuză trebuie să dea notă explicativă!

Totodată, Ritivoiu a lansat și prima lovitură de imagine din noua funcție, anunțând, ușor populist, că și el va renunța la mașina de serviciu.

CITEȘTE ȘI: Majorări pentru toate categoriile de vehicule. Cu ce sume cresc amenzile pentru lipsa rovinietei

Iată mesajul transmis de noul prefect al județului: ”Serviciul de Ambulanţă Timiş este sufocat de numărul mare de solicitări de la populaţie pentru testarea la domiciliu și este total deficitar la capitolele maşini şi şoferi. În Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă de vinerea trecută, Prefectura a cerut instituţiilor participante să vină în ajutor și să pună la dispoziţie maşini şi şoferi pentru transportul cadrelor medicale la testare.

În afară de ISU Timiş, care a disponibilizat cinci maşini şi merită mulţumiri publice, nimeni nu a mai dat vreun semn legat de acest subiect.

Voi solicita astăzi tuturor instituţiilor deconcentrate aflate în coordonarea directă a Prefecturii să prezinte în scris câte maşini şi şoferi pot disponibiliza pentru a susține activitatea Serviciului de Ambulanță, iar în cazul în care nu au posibilitatea, să și explice care este cauza.

Mihai Ritivoiu: „Vreau să dau un semnal de implicare totală”

Între timp, pentru că vreau să dau un semnal de implicare totală, voi renunţa la maşina Prefecturii şi la şofer în favoarea Serviciului de Ambulanţă. În perioada următoare mă voi deplasa singur la serviciu și pe teren cu mașina familiei, până când trece valul și nu va mai fi nevoie de ajutorul lor.

Sper ca forţa exemplului personal să mobilizeze mai bine instituţiile statului”.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Mihai Ritivoiu, ultimatum către șefii deconcentratelor: ”Ori dați mașinile, ori notă explicativă!”

  1. Bravo.
    O initiativa buna, si oricit ar comenta unii, in situatii delicate trebuie sa se mobilizeze toti.
    Din pacate la noi, dupa 30 de ani de jaf si altele, unele initiative cetatenesti par desuete sau anormale….populiste zic unii.
    Eu ca votant cred ca acum face ce trebuie.
     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *