Mihai Gubandru, director adjunct CJPC Timiș: „Total inacceptabil ce am găsit azi la un supermarket Profi din județ” (foto)

Mihai Gubandru, director adjunct CJPC Timiș: „Total inacceptabil ce am găsit azi la un supermarket Profi din județ” (foto)

Mihai Gubandru, director adjunct CJPC Timiș: „Total inacceptabil ce am găsit azi la un supermarket Profi din județ” (foto).

Este vorba despre supermarketul din comuna Peciu Nou, se arată în comunicatul semnat de Mihai Gubandru, directorul adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecția Consumatorilor Timiș, în urma unui control efectuat de comisarii instituției.

profi 3 site

Aceștia au găsit produse alimentare depozitate la temperatură exterioară ridicată, în bătaia directă a razelor solare. Produsele erau însoțite de recomandările producătorului de a se păstra la loc uscat și răcoros, a se păstra în spații uscate curate și bine aerisite, ferite de razele solare, la temperatură de maxim 25 grade C.

CITEȘTE ȘI: Festival de mâncare mediteraneană, într-o localitate din Timiș. Pofticioșii sunt invitați în weekend la degustare

„La unele produse, temperatura este peste ce poate măsura aparatul”, se afirmă în comunicat.

profi 2 site

Și în magazin au fost identificate produse cu semne vizibile de nerespectate a condițiilor de păstrare-depozitare, parte superioară transpirată în interiorul ambalajului sigilat, pachete încinse.

În zona Gastro nu se asigura temperatura minimă stabilită pentru masa caldă.

profi 12 site

S-au găsit și spații neigienizate corespunzător, inclusiv în zona de păstrare panificație-patiserie.

profi 6 site

În urma controlului, magazinul a primit 2 amenzi în valoare totală de 40.000 lei S-a decis și oprirea definitivă de la comercializare și retragerea din circuitul consumului uman a produselor cu deficiențe în valoare de 28.600 lei.

profi 9 site

În plus, a fost dispusă oprirea temporară a prestărilor de servicii până la remedierea deficiențelor pentru zona Gastro și partea de patiserie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Mihai Gubandru, director adjunct CJPC Timiș: „Total inacceptabil ce am găsit azi la un supermarket Profi din județ” (foto)

  1. Ar trebui sa faceți un control și la magazinul Profi de pe strada Aștrilor , cred că vor găsi o grămadă de surprize neplăcute, mai ales la mezeluri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *