Mihai Fifor, la Timișoara

fifor timisoara

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a fost prezent, vineri, la Timișoara, unde s-a întâlnit cu reprezentanții Spitalului Militar Timișoara.

”La Spitalul Clinic Militar de Urgenţă “Dr. Victor Popescu” din Timişoara am participat la o întâlnire cu şefii de secţie şi echipele de comandă ale spitalelor militare din vestul țării.

În cadrul întrevederii le-am transmis cadrelor medicale și militarilor că împreună cu ministrul Mihai Fifor ne dorim să identificăm o soluție prin care Consiliul Județean Timiș să se implice în modernizarea clădirii spitalului.

Deschiderea mea este totală în privința îmbunătățirii actului medical cu atât mai mult cu cât avem un parteneriat solid cu Ministerul Apărării Naționale cu care colaborăm pe mai multe proiecte, inclusiv pentru construirea de locuințe pentru militari.

Spitalul Militar din Timişoara va beneficia până în 2020 de investiții în reabilitarea infrastructurii și de fonduri pentru dotarea cu aparatură medicală modernă”, se arată într-un comunicat al președintelui Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Mihai Fifor, la Timișoara

Lasă un răspuns