Migranţi „rătăciţi” prin Timişoara

migranti timisoara 1

Tot mai mulţi migranţi îşi fac apariţia în Timişoara. După ce zilele trecute peste 40 de persoane şi-au ridicat o tabără în spatele Secţiei 5 Poliţie, ieri, a mai fost depistat un grup, pe strada Zurich.

Zece persoane, dintre care patru minori, stăteau cu bagajele, pe o bordură.

Poliţiştii locali i-au legitimat şi au încercat să discute cu ei, însă doar câţiva ştiau engleză.

Au aflat că provin din Irak şi au venit în România prin Serbia, deţinând documente provizorii emise de ţara vecină.

Cele zece persoane au fost conduse la Secţia 1 Poliţie.

În ultima perioadă, polițiștii locali au depistat pe raza municipiului Timișoara mai multe grupuri de migranți, cetățeni din Irak, Iran, Pakistan, care dormeau sub cerul liber, în zone precum Parcul Botanic, Piața Victoriei și sub Podul Mihai Viteazul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Migranţi „rătăciţi” prin Timişoara

  1. O,da,la exercitiul de la Lunga am vazut elicoptere,caini specializati,corturi,se agitau toate oficialitatile.Cand sunt pusi in fata realitatii,nu gasesti pe nicicare sa dea explicatii referitor la frontiera de stat a Romaniei,fata de alt stat nemembru UE,prin care trece oricine ,puteau veni sute de teroristi ca politia de frontiera s-a pensionat,au aflat infractorii si iata Romania ,desi stat NATO,este umbra lui Mircea la Cozia.E bine!Dar sa incerce un roman sa treaca la sarbi fara pasaport!Aia is patrioti nu ca noi!

    1. Au intrat cu „binecuvantarea”politiei de frontiera si dusi acolo spre a fi paziti!Clar pentru oricine,un ilegalist nu se baga in gura lupului

Lasă un răspuns