Micii campioni s-au întrecut la Giroc (foto)

Gradinita Giroc

Ajuns la ediţia a III-a şi înscris în Calendarul Activităţilor Educative al I.Ş.J. Timiş 2017-2018, Concursul Sportiv Regional „Micii campioni” a avut, şi de această dată, un real succes, atât în rândul copiilor, cât şi al cadrelor didactice implicate.

Gazda acestui concurs a fost, ca de fiecare dată, Grădiniţa cu program prelungit din Giroc, care a primit cu drag, în sala de sport a Liceului Teoretic „David Voniga”, grădiniţele participante: Grădiniţa P.N. Nr.1 din Pecica, judeţul Arad, Grădiniţa P.P. Nr.23 din Timişoara, Grădiniţa P.P. Nr.36 din Timişoara, Grădiniţa P.P. Moşniţa Nouă, Grădiniţa P.P. Nr.7 din Timişoara, şi Grădiniţa P.P. Chişoda.

Parteneri în acest concurs sunt Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, Club Sportiv „Vest Activ” din Timişoara, reprezentat de profesorii Ciprian Plejban, Boris Babici, Alexandru Cora şi Marin Marian, precum şi de sportivul Daniel Babescu, campion naţional la Supermoto.

Concursul a cuprins trei probe sportive: săritura în lungime de pe loc, traseu aplicativ, ştafetă.

Micii campioni

Click pe imagine!

„Am pornit în desfăşurarea acestui concurs de la pasiunea preşcolarilor pentru mişcare, plăcerea copiilor de a participa la competiţii sportive, dar şi pentru a promova fair-play-ul în rândul lor. Am urmărit prin acest concurs dezvoltarea dragostei pentru mişcare şi sport, în vederea menţinerii sănătăţii, pentru impunerea unui stil de viaţă sănătos, de la cele mai fragede vârste, dar şi pentru adoptarea unui comportament civilizat, chiar şi atunci când nu suntem pe primul loc”, afirmă organizatorii.

Concursul s-a finalizat prin vizionarea unui moment artistic de balet, executat de Emma Nanău, elevă a Liceului Teoretic „David Voniga”, şi cu o demonstraţie de karate a elevilor de la Clubul Sportiv Sho-Dan din Timişoara, coordonaţi de antrenorul George Coca.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns