Meteo octombrie. Ce ne aduce toamna. Vezi cum va fi vremea în vestul țării

ANM anunță schimbări considerabile de temperatură. Vremea în luna octombrie se anunță una schimbătoare și nu scăpăm nici de precipitații.

Vremea în săptămâna 1-7 octombrie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte. Excepție va face sud-vestul teritoriului, unde cantitățile de precipitații vor fi local deficitare.

Meteo săptămâna 7-14 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în regiunile vestice, centrale, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali, iar în restul țării vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei.

Vremea în săptămâna 14-21 octombrie
Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cele normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo în sătămâna 21-28 octombrie
Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general deficitare în jumătatea vestică a țării, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, potrivit a1.ro.

 

ghidularadean

0 Comments

No Comment.