Mesajul tulburător transmis de un tată dependent de muncă şi care şi-a pierdut fiul la o vârstă fragedă

tata dependent

JR Storment şi soţia lui, Jessica Brandes, din Oregon, Statele Unite, aveau gemeni, pe Wiley şi Oliver Storment, însă moartea lui Wiley, la doar opt ani, i-a dat peste cap. Cel mai afectat a fost tatăl familiei. Dependent de muncă, JR obişnuia să-şi neglijeze familia, iar mesajul transmis de el, după moartea lui Wiley, a făcut înconjurul lumii via internet.

Conform observator.tv, JR a povestit, printre altele, că se afla într-o conferinţă la sediul firmei din Portland în momentul în care soţia lui l-a sunat.

CITEȘTE ȘI: Stație nouă de ambulanță, la Timișoara

„Deşi eram dependent de muncă şi obişnuiam să-mi neglijez familia, aveam o înţelegere cu soţia mea. De fiecare dată când unul suna, celălalt trebuia să răspundă. Aşa că, în momentul în care m-a sunat, am părăsit imediat sala de şedinţă. Mi-a transmis teribila veste, moment în care am început să ţip în continuu nu, nu, nu”, povesteşte JR.

Bărbatul a parcurs în două ore şi jumătate drumul spre casă, aproape 300 de kilometri, perioadă de timp despre care spune că „a fost cea mai dificilă din viaţa mea”.

A mai apucat să stea aproximativ 30 de minute cu fiul său decedat, înainte ca trupul său neînsufleţit să fie preluat de angajaţii unei firme de pompe funebre.

Plin de remuşcări, şi-a ţinut fiul de mână până în ultima clipă.

Wiley Storment a murit din cauza unor complicaţii apărute după o criză de epilepsie, iar mesajul lui JR este unul ferm: „Îmbrăţişaţi-vă copiii! Nu munciţi până târziu. Dacă la muncă aveţi multe întâlniri personale, asiguraţi-vă că şi copiii dumneavoastră pot avea zilnic asemenea întâlniri cu voi. Nu evitaţi să faceţi lucruri împreună pe motiv de lipsă de timp, pentru că veţi regreta în momentul în care nu veţi mai avea timpul necesar pentru a face lucruri împreună”.

Soţia lui JR a transmis şi ea următorul mesaj: „Dacă am învăţat ceva din această tragedie este că viaţa este atât de fragilă şi că timpul avut la dispoziţie poate fi necruţător de scurt”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns