Mesajul primarului liberal Nicolae Robu către timișoreni

De două ori mi-ați dat încrederea pentru a deveni primarul dumneavoastră. Acest lucru mă onorează și mă obligă. Mă țin, de aceea, de cuvânt și merg înainte cu toate proiectele anunțate pentru Timișoara. Ați avut ocazia să vedeți cât de multe lucruri bune s-au întâmplat în orașul nostru în acești ani de când sunt Primar, câte proiecte mari și grele am implementat cu succes, cu succes, dar și în totală cinste și legalitate, nu ca prin alte atâtea părți, unde corupția s-a dovedit a fi la ea acasă, știrbind însuși prestigiul țării noastre, în ansamblul ei!

V-ați bucurat, desigur, împreună cu mine, de victoria noastră comună, victorie istorică, cea mai mare realizare a Timișoarei de la Revoluție până în prezent, câștigarea competiției cu 13 alte orașe ale României, printre care București, Cluj, Iași, Craiova, Arad etc., pentru titlul de capitală europeană a culturii în 2021!

Duminică, vom avea alegeri parlamentare, iar rezultatul lor va influența în mod semnificativ dezvoltarea Timișoarei în următorii 4 ani. Nu-i totuna să avem la centru un guvern PNL sau să avem un guvern PSD.

Știți bine că sunt 3 obiective mari pe care eu le susțin pentru Timișoara: Centura auto ocolitoare Sud, Spitalul regional de urgență și Pregătirea orașului pentru ca în 2021 să fie Capitală Europeană a Culturii la superlativ. Toate aceste proiecte ale Timișoarei au nevoie de sprijin de la centru.

Doar un guvern PNL condus de Dacian Cioloș garantează realizarea acestor proiecte. Doar cu un guvern PNL putem fi siguri că Timișoara și Timișul vor conta și vor avea influență la București. Pentru un guvern PSD, știți foarte bine că va conta, înainte de orice și nemeritat, profund inechitabil, Teleormanul d-lui Dragnea, ca și până acum!

Dragi timișoreni, am nevoie de susținerea dumneavoastră pe 11 decembrie. Vă cer sprijinul pentru ca echipa mea, formată din candidații Partidului Național Liberal (PNL) să fie echipa câștigătoare în Timiș. Am văzut în sondaje că 76% dintre dvs. sunteți foarte mulțumiți și mulțumiți de mine. Și asta, sunt convins, pentru că ați văzut că vă sunt loial, mă preocupă binele orașului, muncesc enorm, duc toate lucrurile la bun sfârșit și sunt corect și cinstit, într-un cuvânt: sunt unul de-al dumneavoastră! Fiind așa de mulți cu mine, înseamnă că o parte dintre dvs. nu sunteți în același timp și membri sau simpatizanți PNL. Evident, cu toții aveți întreg respectul meu. Dar am o rugăminte: dați-vă votul, la parlamentare, pentru echipa mea, pentru candidații PNL, pentru ca, ajutându-mă pe mine să am sprijin la București, să ajutați orașul, să vă ajutați, până la urmă, pe fiecare dintre dvs. în parte, ca beneficiari a tot ce se va face în oraș.

Contez pe dvs. și vă rog ca și dvs. să contați pe mine! Votați PNL pe 11 decembrie și veți duce România înainte, cu Banatul în frunte!

Primarul dumneavoastră,
Nicolae Robu
Profesor universitar,
Doctor honoris causa

(P) Publicat la comanda PNL Timiş, de SC TIMPRESS S.A. Cod mandatar financiar: 11160004


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Mesajul primarului liberal Nicolae Robu către timișoreni

  1. Ca de obicei, batii campii domnule primar. O sa intregistrati cel mai mic scor de dupa revolutie in Timis pentru PNL. Pe scurt, o mare rusine va paste.

  2. PNL SI PMP doar pt ca sustine securitatea Romaniei . PSD ii cu Rusia iar ajungem cu salarii de cacat ca acum 5 anii a si Robu spune la asta milioanelor de pensionari si alora cu pensi speciale ca aia voteaza PSD si acuma au impresia ca fraieri ca ei au ridicat pensile aaaa da de 24 de anii au avut pensi de cacat si PSD a fost la putere DAAAA Tineretul mergeti la vot Salariati mergeti la vot si cu votul vostru sa va exprimati continuarea DRUMULI EUROPEAN nu epoca de PIATRA DIN NOU(PSD) sa avem si nou un salariu minim garantat de 2000lei net.

  3. Fac pariu ca si acum un 1an ca castiga TRUMP acum fac pt Basescu 1 are cetatenie Moldoveneasca (roman) 2 ii singurul care stie sistemul si singurul care baga spaima in fosilele vechi ale fostului PCR (Tariceanu etc)3 DODON (GOGOS) o sa vorb mai putin urat despre Romania sa nu mai vrb de Prieteni nostri UNGURI (fara cei din tara astia sunt influientatii de marionete din ungaria )

  4. PNL cu asa conducatori la nivel central si local sigur o sa o dea in bara duminica la alegeri. Primarul Robu este un foarte slab manager si administrator si nu a facut Timisoara mai frumoasa. Orasul este murdar, murdar, plin de praf, de frunze moarte, de munti de gunoaie prin cartiere . Pe vremea lui Ciuhandru se facea curatenie si in cartiere acum nu mai face nimeni. Unde este retim-ul? Primarul Robu a abandonat orasul si locuitorii lui pentru afaceri mai grase. Asa ca nu am sa mai votez cu PNL -ul desi pana acum am facut-o, dar de votat am sa votez insa cu alt partid. Timisoreni iesiti la vot si votati asa cum va dicteaza constiinta.

Lasă un răspuns