Mesaje de la fiul lui Simatoc

Silvio Simatoc Ripensia

Lansat de şcoala de fotbal a Ripensiei şi ajuns jucător de bază al Barcelonei, echipă la care a evoluat între anii 1950 şi 1952, Nicolae Simatoc rămâne una dintre legendele de aur ale clubului timişorean.

Fiul său, Silvio, este unul dintre suporterii fideli ai Ripensiei.

Acesta are două mesaje pentru cei interesaţi de soarta formaţiei de pe Bega: „Aş dori să transmit două mesaje celor din conducerea Ripensiei, staff-ului tehnic, jucătorilor, dar şi tuturor suporterilor echipei la care tatăl meu, Nicolae Simatoc, şi-a început cariera. Să fiţi puternici în această perioadă dificilă din cauza coronavirusului şi să aveţi grijă, să respectaţi instrucţiunile primite de la guvern. Al doilea mesaj este pentru Sărbătorile Pascale în această perioadă complicată: sărbători fericite şi multă sănătate”.

„Mulţumim, Silvio, pentru urările tale şi îţi dorim să treci şi tu cât mai uşor peste această perioadă! Sperăm să ne revedem cu bine şi cât mai repede pe stadioanele de fotbal!”, este răspunsul oficialilor Ripensiei pentru Silvio Simatoc.

Acesta s-a născut în Italia, la Brescia, la data de 15 ianuarie 1950, când tatăl său evolua la echipa locală. Silvio Simatoc a jucat la rândul său fotbal, în ligi inferioare din Spania şi Australia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.