Duel virtual internaţional între Politehnica Timişoara şi Borussia Monchengladbach

Politehnica Timisoara Borussia Monchengladbach

După ce au organizat un meci online cu prietenii rapidişti, banii strânşi prin vânzarea de bilete fiind donaţi unor iniţiative de luptă împotriva coronavirusului, suporterii Politehnicii Timişoara pun la cale o nouă partidă virtuală, de această dată cu caracter internaţional.

În baza bunei relaţii pe care o au cu membrii galeriei formaţiei germane Borussia Monchengladbach, fanii viola au programat pentru duminică, la ora 21, o confruntare interesantă pentru care pot fi achiziţionate tichete virtuale.

Suma adunată va fi direcţionată greu-încercatului buget al divizionarei secunde timişorene.

„Solidaritatea şi ataşamentul vostru se pot face din nou simţite prin achiziţionarea de bilete virtuale care ne ajută să formăm bugetul echipei în această perioadă grea”, este mesajul prin care clubul alb-violet speră să convingă cât mai mulţi suporteri să sprijine această iniţiativă de strângere de fonduri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Duel virtual internaţional între Politehnica Timişoara şi Borussia Monchengladbach

  1. Fotbalul din Timisoara a murit, de data asta definitiv. UMT si CFR au disparut – Cei 200 de suporteri care mai vizioneaza cate-un meci, se cearta intre ei care Poli e mai originala, Bragadiru-AEK sau Recas ? Restul traiesc din amintiri sau sunt prea scarbiti de povestile bombastice ale unui primar grandoman, presedinte de club aerian sau suporter naiv care zice ca e antibucuresti dar pupa f..ul clubului Rapid din … Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.