Mesaj pentru „Freddy” Simonis, de la preşedinta TSD Caraş-Severin

După o lungă perioadă de tăcere, președinta TSD Caraș-Severin, Mihaela Popovici, a postat un mesaj pe Facebook pentru „Freddy”, nimeni altul decât deputatul PSD Alfred Simonis.

„Alfred Simonis, dincolo de funcțiile vremelnice, demnitatea și onoarea sunt cele care ne definesc ca persoane. Suntem colegi și prieteni, de 15 ani… puțin sau mult?! «Hotărăsc» alții…! #Freddy, tinerii din Timiș și Caraș sunt alături de noi! Deloc puțini… Alături de Sorin Grindeanu! P.S: și-ar fi dorit să poată «vota» ei… ca și tine!”, a postat Mihaela Popovici.

Citeşte şi: Moţiunea a trecut, Grindeanu a fost demis!

Deputatul Alfred Simonis și-a exprimat public susținerea față de Sorin Grindeanu, fapt pentru care Liviu Dragnea a decis să fie schimbat din funcția de secretar al Grupului PSD din Camera Deputaților.

Mihaela Popovici contestă decizia Grupului și spune că TSD Caraș-Severin și TSD Timiș îl susțin pe deputat în demersul anunțat.

Sursa: expressdebanat.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Mesaj pentru „Freddy” Simonis, de la preşedinta TSD Caraş-Severin

  1. Romani !!! Treziti-va si atacati toate zdreantele de „politicieni” jefuitii, ucidetii, violatile nevestele ‘dati-le foc la vile ca sunt din bani vostri, astia toti de dupa 89 incoace sunt tradatori de tara si de neam

Lasă un răspuns