Mesaj optimist transmis de medicii timişoreni aflaţi în prima linie: Virusul nu va avea nici o şansă să învingă!

virgil musta 8

Medicii timișoreni aflați în prima linie în lupta cu noul coronavirus transmit, la început de an, un mesaj optimist. Doctorul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” Timișoara este convins că pandemia de coronavirus va dispărea.

„Virusul nu va avea nicio șansă să învingă”, a subliniat unul dintre medicii de bază în lupta anti-COVID. Specialistul subliniază că vom învinge virusul deoarece, în curând, acesta va fi tratat cu un simplu medicament.

CITEŞTE ŞI: Alertă în România privind noua tulpină de COVID

„Nu aș spune că trăim aproape de un an cu virusul SARS-CoV-2, ci mai degrabă că suntem în război de un an cu acest virus parșiv și ucigaș. Încă nu ne cunoaștem foarte bine, permanent avem surprize, iar când am crezut în luna iunie că l-am biruit, a reînviat ca pasărea Phoenix și a devenit mai agresiv și puternic. Dar nici noi nu ne lăsăm.

Vom învinge! Dar acest lucru nu-l putem face individual, ci numai împreună vom reuși. Și dacă toată lumea va fi convinsă de acest lucru, și dacă toată lumea va deveni responsabilă și va trage în aceeași direcție, virusul nu va avea nicio șansă să învingă. Vă cer doar responsabilitate și solidaritate, pentru a câștiga războiul, cu pierderi cât mai mici”, a transmis Virgil Musta.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns