Primarul Fritz anunță că în Timișoara vor fi demarate lucrări doar când există fonduri pentru finalizarea lor

Timișoara ar putea intra în carantină! Dominic Fritz: "Nu mai sunt paturi în spitale!"/ Primarul cere închiderea judeţului

Primăria Timișoara va porni marile lucrări de investiții din oraș, doar dacă există siguranța fondurilor necesare terminării lucrării, susține primarul Dominic Fritz.

CITEȘTE ȘI: Numărul de focare de coronavirus, în județul Timiș, rămâne constant: zece. Cele mai multe, în căminele pentru bătrâni

“Vreau să evit să începem lucrări, să nu mai avem bani, să continuăm și să avem un șantier început și nefinalizat. Chiar dacă începem cu speranța că ulterior vom obține fonduri, chiar și în cazul în care nu vom putea obține fonduri, trebuie să fim absolut siguri că vom putea să finalizăm lucrările. Din acest motiv, lucrăm la bugetul de investiții și de funcționare pe 2021, unde o să prioritizăm anumite proiecte, unde o să lucrăm și la un plan de tăiere a cheltuielilor de funcționare”, spune Dominic Fritz.

După instalarea în funcție, primarul Dominic Fritz a oprit o licitație de amenajare a unei parcări supraetajate pe bulevardul Take Ionescu din cauza lipsei fondurilor necesare lucrărilor.

sursa> radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Primarul Fritz anunță că în Timișoara vor fi demarate lucrări doar când există fonduri pentru finalizarea lor

  1. Gandeste rational, cu toate ca unii timisoreni nu vor intelege. Nu poti incepe o investitie fara a avea sursa de finantare. E vorba despre principiul echilibrului bugetar care a fost incalcat cu nerusinare de aproape toti edilii din judet, in ultimul deceniu. Nu vor mai exista atat de multe investitii, dar nici primaria nu va mai fi atat de mult indatorata. Inspectorii Curtii de Conturi ar fi trebuit sa reactioneze de la bun inceput, dar s-au facut ca nu vad.

  2. Nu sunt bani,ok…dar aveți bani sa plimbați tramvaie troleibuze și autobuze goale prin oraș ,noaptea, chiar dacă suntem în stare de alertă și după ora 23:00 nu mai avem voie să ieșim din casă?

  3. Trebuie să te gândești și la cei care lucrează în schimbul de seara ,sau noapte și acei oameni trebuie să aibă cu ce sa se deplaseze la serviciu, nu toți dispun de transport asigurat de angajator ,sau mașină personală.

  4. Bugetul se face pentru un an, nu pentru 10 cat o lalaie primarii cu constructia, e logic (nu pentru toti) ca trebuie alocati bani la buget pentru terminarea obiectivelor in curs, apoi sa incepi altele. Dar nici nu poti pune deoparte toti banii pentru un obiectiv pentru ca nu e legal si ar ramane blocati inutil. Ce zice Fritz e o aberatie.

  5. D-le. primar, sa nu mai angajati beizadele, ca „fostul”edil, ptr.ca acest oras va ajunge ca Strehaia! Se stie ca aceste beizadele sunt analfabete, ajunse pe functii prin coruptie, spaga,# si inpinse de rude corupte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *