Coloană de mașini la ieșirea din țară: Vama Nădlac II, sufocată de românii veniți de Sărbători la familiile lor

vama nadlac 8

Coloane mari de mașini s-au format duminică după-amiază la Nădlac II, iar trecerea frontierei se face cu dificultate. Cele mai mari probleme sunt pe sensul de ieșire din țară, iar autoritățile le solicită șoferilor să folosească și alte puncte de trecere a frontierei, conform stiripesurse.ro.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe sensul către Ungaria al Autostrăzii A1 Arad – Nădlac se desfășoară dificil, în coloană, la ieșirea din țară.

Pentru a evita ambuteiajele, conducătorii auto care intenționează să se deplaseze către Ungaria sunt sfătuiți să utilizeze alte puncte de trecere a frontierei, care nu sunt aglomerate. Astfel, pentru traficul greu este punctul de la Vărșand, iar pentru autoturisme este recomandat punctul de la Turnu. Ambele puncte de trecere a frontierei sunt în județul Arad.

Foto: digi24.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Coloană de mașini la ieșirea din țară: Vama Nădlac II, sufocată de românii veniți de Sărbători la familiile lor

  1. Din snobism si prostie romanul prefera sa stea cu orele in vama decat sa treaca printr-un punct alaturat cu un ocol de catva km! Jumatate din cei care se plimba in pandemie sunt bisnitarii de masini si „intreprinzatorii” care mai vin in tara sa spele niste bani obtinuti din infractiuni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *