„Meniuri” diferite pentru bugetari

Norma de hrană s-a acordat, în luna decembrie, doar pentru o parte a angajaţilor din administraţia publică. Sindicatele din cadrul acestei ramuri au monitorizat veniturile acordate salariaţilor în luna decembrie şi au constatat că o parte au primit indemnizaţia în discuţie, iar alţii au rămas în aşteptare.

„Am primit fluturaşe de la multe primării şi pot spune că există două categorii: unde s-a acordat norma de hrană şi unde nu s-a acordat. Sunt zeci de cazuri unde banii apăreau pe fluturaşe, dar şi multe altele unde nu se regăseau”, a declarat Tiberiu Negrei, liderul sindicatelor din administraţia publică timişeană.

Acesta a adăugat că speră ca în salariile aferene lunii ianuarie, care se vor acorda după 10 februarie, să se regăsească atât norma de hrană din decembrie, cât şi cea din ianuarie.

Sindicatele susţin că norma de hrană trebuia acordată începând din luna decembrie, însă în multe unităţi administrativ-teritoriale s-a creat o confuzie, ca urmare a două ordonanţe guvernamentele contradictorii. Începând din luna ianuarie, valoarea brută a normei de hrană este de 346 lei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns