Mega-modernizare în singurul oraş fără şomeri: 15 kilometri de străzi în acest an

Sannicolau

Reabilitarea a 15 kilometri de străzi este proiectul cel mai important, la capitolul investiţiilor noi programate pentru acest an de edilii oraşului Sânnicolau Mare.

Străzile Avram Iancu, Ion Creangă şi Libertăţii sunt primele care vor fi modernizate, fiind vorba despre amenajarea de trotuare, podeţe, drumuri şi rigole.

Vor intra în reabilitare, apoi, străzile Caransebeş, Gheorghe Bariţiu şi Cloşca, în timp ce Ion Luca Caragiale şi Ciprian Porumbescu vor face parte dintr-un ultim pachet de uliţe a căror modernizare este deja bugetată.

Pe alte patru uliţe – Victor Babeş, Fântâna de Piatră, Cluj şi Aurel Popovici – se execută deja partea carosabilă, precum şi podeţe, cu finanţare prin Programul Naţional pentru Dezvoltare Locală, dar vor fi amenajate şi trotuarele, pe cheltuiala primăriei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Mega-modernizare în singurul oraş fără şomeri: 15 kilometri de străzi în acest an

  1. Dar Iancu Jianu si cele limitrofe de ce nu apar pe nici un proiect ? …face parte din Centura orasului si este de tranzit, unde o vede tot romanul si strainul in ce hal arata. E chiar asa de greu sa se faca ceva ? ….. sau nu sta nimeni important in aceasta zona.

  2. Strada Ileana Cosanzeana? Au aruncat pietris mare si l-au lasat asa timp de 3-5 zile cu strat gros si inalt sa isi rupa lumea bara din fata dupa care s-au gandit totusi sa vina sa taseze. Cine stie….poate asfalteaza si paveaza anul acesta si pe acolo :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *