Meciuri oficiale de baschet la sala „Constantin Jude”

baschet Sherwood Brown SCM Timisoara

Pentru prima dată în actualul sezon baschetbalistic, la sala „Constantin Jude” vor fi organizate meciuri oficiale.

SCM Timişoara a obţinut din partea Federaţiei Române de Baschet dreptul de a organiza turneele 8 şi 12 ale Ligii Naţionale.

Practic, la reluarea campionatului, în prima reuniune de tip bulă epidemiologică a returului, „leii” din Banat vor evolua pe teren propriu.

Perioada primului turneu atribuit oraşului de pe Bega este 14-17 martie, iar atunci adversarele echipei alb-violete vor fi CSM Galaţi, CSM Târgu Jiu şi CSM Oradea.

Al doilea turneu care va fi organizat de SCM Timişoara se va desfăşura în zilele de 17 şi 18 aprilie, când elevii lui Dragan Petricevic vor da piept cu CSM VSKC Miercurea Ciuc şi CSM Focşani.

„Mă bucur în mod mai special ca niciodată pentru atribuirea acestor două turnee şi când spun asta mă refer la faptul că avem ocazia să aducem din nou, după un an, competiţii în Timişoara la nivelul sporturilor de echipă în sală.

Chiar dacă suporterii nu vor avea acces la meciuri ştiu că pentru comunitatea timişoreană va înseamna mult faptul că la sala <<Constantin Jude>> se va juca din nou.

Este un efort comun al conducerii clubului, al primăriei şi al secţiei de baschet de a readuce sportul de performanţă pe parchet la Timişoara, iar aceste turnee vor fi în folosul întregii comunităţi pentru că mai multe echipe se vor caza şi vor sta la Timişoara pe durata competiţiilor.

Din punct de vedere economic nu este neglijat în această perioadă de pandemie că unele hoteluri vor avea un grad de ocupare foarte ridicat pe durata mai multor zile.

Din punct de vedere organizatoric va fi multă muncă de făcut. După cum ştiţi, din raţiuni economice secţia de baschet îşi desfăşoară activitatea cu un număr restrâns de oameni, iar organizarea acestor turnee sub formă de bule epidemiologice pe timp de pandemie este un lucru care necesită un mult mai mare efort organizatoric, însă sunt ferm convins că vom organiza totul la un nivel profesionist şi că vom fi gazde bune, mai puţin în meciurile disputate de echipa noastră, în care ne dorim să obţinem victorii pe teren propriu.

Nu ştiu ce se poate întâmpla până atunci, dacă printr-o minune se va permite accesul suporterilor, mă îndoiesc că se va întâmpla aşa ceva, însă deja ne-am gândit la acest lucru şi într-un fel sau altul vom simţi <<prezenţa>> fanilor lângă noi.

Nu în ultimul rând, din punct de vedere sportiv va trebui să gestionăm factorul emoţional deoarece vor fi primele meciuri disputate pe teren propriu după mai bine de un an, dar sunt convins că echipa va răspunde în mod corespunzător.

Mi-ar fi plăcut să transmit întregii ţări că o aşteptăm cu drag la Timişoara, asta rămâne valabil, însă din păcate mai trebuie să avem puţină răbdare şi să depăşim aceste momente dificile din viaţa noastră de zi de zi.

Mă bucur că prin intermediul televiziunilor naţionale oraşul Timişoara şi sala noastră vor fi în centrul atenţiei iubitorilor sportului din România pentru aceste turnee”, a declarat antrenorul-manager Dragan Petricevic.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *