CS Heracle, patru medalii la individual şi una în clasamentul pe echipe la „Lida Open”

lupte greco romane CS Heracle Lida Open

Şapte luptători de stil greco-roman de la CS Heracle au participat la un stagiu de pregătire şi la un concurs puternic la Lida, în Belarus.

După antrenamentele desfăşurate împreună cu ceilalţi sportivi aflaţi în cantonament au urmat luptele pe saltea. Iar tinerii luptători care se pregătesc în comuna Ghiroda sub comanda antrenorilor Roman Zgardan şi Veaceslav Brumă au reuşit să obţină patru medalii.

Alexandru Solovei a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la categoria 71 de kilograme, tot aici obţinând bronzul colegul său Mihai Guţu.

Anatolie Tincu a fost al doilea la 45 de kilograme, iar Maxim Sarmanov s-a clasat pe poziţia a treia în cadrul aceleiaşi categorii de greutate.

Vasile Zabica a încheiat pe cinci la 65 de kilograme, ceilalţi luptători de la CS Heracle prezenţi la stagiul din Belarus fiind Cristian Rusu şi Pavel Denisenco.

Totodată, clubul de lupte greco-romane din vestul ţării s-a clasat pe locul al treilea în clasamentul general pe echipe la „Lida Open”.

Conducătorul delegaţiei a fost Fiodor Covanji.

La ediţia de anul trecut, Rostislav Covali, de la CS Heracle, a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere la categoria 92 de kilograme.

lupte greco romane CS Heracle Alexandru Solovei


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *