Meci infernal pentru handbaliştii de la SCM Politehnica Timișoara

Meci infernal pentru handbaliştii de la SCM Politehnica Timișoara

Meci infernal pentru handbaliştii de la SCM Politehnica Timișoara. Alb-violeţii joacă în deplasare, în etapa secundă a Ligii Naționale, cu CSM Bacău, duminică, 3 septembrie, începând cu ora 18, la Sala „Narcisa Lecușanu”.

Ambele formații au avut partide strânse în prima etapă. Echipa timişoreană a cedat cu CSM Focșani, 28-29, în vreme ce Bacăul a învins la Suceava, 32-29.

„Este o deplasare foarte dificilă. În situația noastră, cam toate meciurile sunt dificile, mai ales că jucăm în deplasare. Cei de la Bacău au învins la Suceava, acolo unde este greu să te impui, așa că vor avea un moral foarte bun. CSM Bacău are jucători cu experiență, care știu să abordeze astfel de partide importante. Dacă ne raportăm la ceea ne dorim noi de la acest sezon, adică evitarea barajului, jocul este unul de șase puncte, căci Bacăul este una dintre formațiile cu care ne batem pentru a evita locurile 11 și 12”, a declarat Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Cupa Orașului Sânnicolau Mare la handbal. Participă Steaua Roșie Belgrad, CSM Oradea, RK Mokrin și Unirea Sânnicolau Mare

Cele două formații s-au întâlnit de trei ori în sezonul trecut. În campionat a fost 35-35 la Timișoara (la 25 noiembrie 2022) și 34-28 pentru gazde, în Bacău (la 5 mai 2023). Echipele s-au înfruntat și în Cupa României, la 15 februarie, la Sala „Constantin Jude”, când Poli s-a impus după aruncările de departajare, cu 29-28.

Centrul Darius Bran, accidentat, va absenta și în această etapă a doua. Partida de duminică va fi arbitrată de cuplul bucureștean T. Șerbu – A. Vasilescu, iar observator FRH va fi Marian Mărgărit (Prahova).

Foto: captură TELE U


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *