Meci extrem de important pentru handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara. Suporteri speciali în Sala „Constantin Jude”

Meci extrem de important pentru handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara. Suporteri speciali în Sala "Constantin Jude"

SCM Politehnica Timișoara va fi gazdă pentru CSM Vaslui, duminică, la ora 16.00, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a XI-a a Ligii Naționale și va fi arbitrată de cuplul A. Drăgănescu (Gorj), F. Rădulescu (Mehedinți).

„Jocul de duminică va fi unul foarte greu, dar pe care trebuie să îl câștigăm. Trebuie să ne mobilizam cu toții și sa luam cele 3 puncte, mai ales că evoluăm în fata publicului din Timișoara. CSM Vaslui este o echipa bună, are jucatori tineri foarte valoroși și câțiva cu experiență si ne pot pune mari probleme, pe care impreuna cu echipa sper să le depășim”, a declarat Răzvan Trif.

Cele două formații sunt vecine de clasament: echipa timișoreană se află pe locul 11, cu 9 puncte, iar vasluienii pe 12, cu 6 puncte.

„Meciul cu CSM Vaslui este unul tare și vom avea nevoie de concentrare maximă pentru victorie. Lotul Vasluiului este unul foarte bun, cu un mix între jucătorii tineri și cei cu experiență, dar noi ne vom mobiliza si vom face față acestui meci”, a completat Robert Cîtu.

Sezonul trecut, victoriile au fost împărțite, fiecare echipă învingând acasă: Vasluiul cu 32-29, în 21 noiembrie 2021, iar SCM Poli cu 30-29, la 5 mai anul acesta.

Suporteri speciali în Sala „Constantin Jude”

Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara vor avea suporteri speciali și… cu greutate la meciul de duminică. Rugbiștii de la SCM USV Timișoara vin la partida pe care alb-violeții o dispută de la ora 16.00 cu CSM Vaslui.

Întrecerile de rugby sunt întrerupte pentru meciurile test ale echipei naționale și pentru naționala U20 care participă la Campionatul European, dar jucătorii antrenați de Valentin Calafeteanu pregătesc cele mai importante partide ale sezonului:

26 noiembrie, Baia Mare, CSM Știința – SCM USV Timișoara, semifinală de Ligă Națională

4 decembrie, București, finala mare sau finala mica a Ligii Naționale

11 decembrie, București, finala Cupei României, Steaua – SCM USV Timișoara

În urmă cu două săptămâni și jumătate, handbaliștii i-au încurajat pe rugbiști din tribunele arenei Gheorghe Rășcanu, la semifinala de Cupa României, cu Dinamo București.

Leii au câștigat cu 13-10, grație unei lovituri de pedeapsă transformate de Florin Vlaicu în ultimele minute și vor juca în decembrie pentru a-și apăra trofeul pe care l-au cucerit în luna aprilie.

CITEȘTE ȘI: Dacă doriți să revedeți… Bazaliu aduce victoria României împotriva Spaniei cu o aruncare de excepție în ultima secundă (video)

De altfel, SCM Poli și SCM USV Timișoara sunt echipele care au adus cele mai recente două trofee din palmaresul clubului nostru, în Cupa României. Handbaliștii s-au impus în 2019, iar rugbiștii în ediția 2021, a cărei finala s-a jucat în aprilie 2022.

În plus, căpitanul rugbiștilor, Vlad Neculau, va oferi aruncarea simbolică de start a partidei de handbal SCM Poli – CSM Vaslui, de duminică, ora 16.00.

Foto: SCM Politehnica Timișoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *