Dacă doriți să revedeți… Bazaliu aduce victoria României împotriva Spaniei cu o aruncare de excepție în ultima secundă (video)

Dacă doriți să revedeți... Bazaliu aduce victoria României împotriva Spaniei cu o aruncare de excepție în ultima secundă (video)

Dacă doriți să revedeți… Bazaliu aduce victoria României împotriva Spaniei cu o aruncare de excepție în ultima secundă (video)

Reprezentativa de handbal feminin a României a învins vineri seara echipa Spaniei, în primul meci din grupele principale de la Campionatul European de handbal, disputat la Skopje. Tricolorele au învins cu 27-28 (12-11) la capătul unui meci încheiat cu gol marcat de Bianca Bazaliu în ultima secundă.

România a început bine jocul și a condus constant cu 2-3 goluri, până spre finalul primei reprize, când ibericele s-au apropiat la un singur gol, înainte de intrarea la vestiare.

În partea secundă, româncele au făcut câteva erori în faza ofensivă, dând șansa Spaniei să revină în joc și chiar să preia conducerea cu 2 goluri avans când mai erau aproximativ 5 minute de joc.

Neagu și Compania au egalat apoi, și cu contribuția Dacianei Hosu, care a apărat o aruncare de la 7 metri.

La 26-26, Sorina Grozav și-a asumat riscul unei aruncări la poartă, din situație de prepasiv, aducând avantaj de un gol, când mai erau 35 de secunde.

Spania a egalat (27-27) cu 10 secunde înainte de final, moment în care mingea a ajuns la Bianca Bazaliu, care a aruncat foarte puternic la poartă, în ultima secundă de joc, de la aproximativ 15 metri și a marcat, după ce mingea a ricoșat din portarul advers.

În urma jocurilor de vineri, România se situează pe ultimul loc în grupă, cu 2 puncte, dar păstrează șanse teoretice de calificare în semifinala competiției.

Următoarele jocuri ale României sunt în compania Muntenegrului, marți, și a Germaniei, miercuri, conform Mediafax.

Foto> Eurosport


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *