Mașina șoferului român de TIR dispărut de 9 zile, găsită într-o benzinărie din Italia, la 700 de km de locul unde muncea

Mașina șoferului român de TIR dispărut de 9 zile a fost găsită într-o benzinărie din Italia, la 700 de km de locul unde muncea. Gheorghe Țănău a plecat pe 1 septembrie spre Sicilia, dar nu a mai ajuns.

Un șofer de TIR din Prahova, Gheorghe Țănău, e dispărut de pe 1 septembrie și nimeni nu poate să dea de el. Bărbatul, care are 42 de ani și lucrează pentru o firmă din Sicilia, a plecat spre locul de muncă din Prahova, unde locuiește, și a vorbit ultima oară la telefon cu familia în noaptea de luni spre marți, pe 1 septembrie, când a spus că era la intrare în Ungaria.

Apoi nimeni n-a mai putut lua legătura cu el. Familia a alertat poliția și a încercat să afle orice informație folositoare.

Comunitatea șoferilor români de TIR din Europa s-a mobilizat la rândul ei, încercând să găsească orice urmă a colegului lor.

Marți seara, la mai bine de o săptămână de când nimeni nu mai știa nimic de Gheorghe, mașina acestuia a fost găsită într-o benzinărie din Forli, în Italia.

E parcata la 700 de km de locul unde ar fi trebuit să ajungă românul, în Sicilia, unde e angajat, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns