Italia. Prostituată româncă răpită și sechestrată de un cunoscut DJ

Francesco Cirioni, 39 de ani, un cunoscut DJ italian și proprietarul unui post de radio din Roma, a fost arestat pentru sechestrare de persoane, agresiune și viol, după ce ar fi sechestrat-o în casă timp de trei zile pe o româncă de 31 de ani, pe care a supus-o la violențe și chinuri greu de imaginat, scrie Corriere della Sera.

Potrivit sursei citate, românca își câștigă existența prostituându-se în capitala italiană, iar în una din zile a fost abordată de Francesco Cirioni care i-a oferit 1.000 de euro pentru a petrece câteva zile în compania lui.

Flatată de cucerirea făcută, femeia a acceptat, dar a pus câteva condiții cu care bărbatul a fost de acord.

Ca să-i dovedească că intențiile lui erau cât se poate de normale, înainte de a pleca spre casa unde urmau să-și petreacă timpul, DJ-ul a dus-o pe româncă la un magazin, de unde i-a cumpărat două perechi de pantofi.

Odată ajunși în locuința lui, bărbatul a încălcat pactul făcut și a supus-o pe femeie la bătăi, agresiuni sexuale brutale și amenințări cu moartea.

În timpul audierilor, femeia a spus că agresorul ei s-a drogat în tot acest timp, a imobilizat-o și a torturat-o.

În a treia zi, când era aproape convinsă că nu va scăpa cu viață, Francesco Cirioni i-a cerut să se aranjeze, pentru că urmau să se întâlnească în oraș cu un prieten.

A ieșit apoi pe balcon să vorbească la telefon, timp în care femeia a reușit să fugă din casă.

A oprit prima mașină care a trecut prin fața imobilului și s-a dus la cea mai apropiată secție de poliție să-l reclame pe torționarul ei,.

Pe lângă sechestrare, agresiune și viol, italianul a fost acuzat și de trafic și consum de droguri, conform 3dots.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns