Maşină furată dintr-o spălătorie auto, dată în urmărire pe Facebook. Cum s-a încheiat povestea

masina Facebook

Un mesaj distribuit vinerea trecută pe Facebook de patronul unei spălătorii auto, care a pus la bătaie 1.000 lei pentru orice informaţie care ar putea duce la prinderea fostului său angajat, care a plecat cu autoturismul, a avut ca rezultat găsirea automobilului, marca Skoda Octavia.

După ce a plecat cu ea din Oradea, hoţul s-a plimbat cu ea prin judeţele Arad, Timiş şi Hunedoara, atât fătaşul cât şi autovehiculul fiind găsiţi de un taximetrist din Seva, care l-a sunat imediat pe patronul spălătoriei.

„Prima dată mi-a trimis o poză cu maşina. Umblau trei persoane cu ea. Fostul meu angajat şi doi amici de-ai lui din Deva care, culmea, erau tot sub control judiciar, şi acum mergeau cu maşina furată la sediul poliţiei din oraş, la poliţistul supraveghetor”, a povestit patronul spălătoriei pentru ziarul Bihoreanul.

ATENȚIE, şoferi! SE VOR RIDICA din nou mașinile

Având dovada că informaţia e una serioasă, orădeanul i-a alertat pe poliţişti care l-au prins pe autorul furtului şi au adus acasă maşina furată.

„Evident, am plătit recompensa promisă”, a ţinut să menţioneze patronul.

Cât despre hoţ, acesta a fost introdus în Arestul Poliţiei Bihor deoarece pe numele lui fusese emis deja pe 13 mai un mandat de arestare preventivă în lipsă. Bărbatul este cercetat pentru furtul a opt autoturisme în decurs de o lună, între care şi cea cu care a dispărut de la ultimul său loc de muncă.

Sursa text şi foto: ebihoreanul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns