Mașină de teren cu turiști, înzăpezită între județele Gorj și Hunedoara, în noaptea de Înviere

Mașină de teren cu turiști , înzăpezită între județele Gorj și Hunedoara, în noaptea de Înviere

O mașină de teren cu turiști din Craiova a rămas înzăpezită în noaptea Învierii pe un drum din Runcu, între județele Gorj și Hunedoara. Tractați de jandarmi, turiștii au reușit să ajungă la slujba din noaptea de Înviere, după o intervenție de aproape 4 ore, potrivit Mediafax.

Jandarmii montani din Runcu au fost sesizaţi de către o familie formată din trei adulți că pe timpul deplasării pe Valea Sohodolului, în zona Vârfului Arcanu, la limită între județele Gorj și Hunedoara, au rămas blocaţi în zăpadă cu un autoturism de teren.

Jandarmii s-au deplasat cu un autoturism de teren în zona indicată, iar după ce au tractat autoturismul, l-au deblocat de pe drumul înzăpezit.

Turiştii au mers în localitatea Runcu, la o pensiune unde s-au cazat.

Intervenţia a durat aproximativ 4 ore, între orele 20.30-00.00, iar turiştii din Craiova, judeţul Dolj, au putut să participe şi la slujba din noaptea de Înviere.

Ultima intervenţie similară a jandarmilor montani din Runcu a avut loc în urmă cu o săptămână, în aceleaşi împrejurări şi loc în sprijinul unei familii din Bucureşti.

„Retransmitem recomandarea ca înainte de a pleca la drum, să se verifice cu atenţie hărţile rutiere şi aplicaţiile de pe dispozitivele electronice, pentru a verifica dacă rutele planificate sunt accesibile circulaţiei rutiere în această perioadă”, transmit jandarmii.

Imagine cu titlu ilustrativ


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *