Masca și mănușile de protecție devin obligatorii și la Timișoara

Începând din 22 aprilie, purtarea măștilor de protecție și a mănușilor destinate aceluiași scop devine obligatorie, la Timișoara. Hotărârea a fost luată de Comitetul Local pentru Situații de Urgență. Conform celor stabilite de acesta:

„Începând cu data de 22.04.2020, pe teritoriul administrativ al Municipiului Timișoara, se instituie obligativitatea persoanelor de a purta mască si mănuşi pe mijloacele de transport public și în spațiile închise ale structurilor publice și private în care se desfăşoară relaţii cu publicul”.

CITEŞTE ŞI: Live, pe Facebook, cu BMW, cu 200 de km/h: „Eu merg cu 200, voi stați în casă și vă uitați la mine” (Video)

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

10 Comments
Andreea 22 aprilie 2020
Oameni buni treziti-va! Manusile si mastile sunt inutile. Sunt doar o prelungire a situatiei in care ne aflam. Voi trageti de timp inutil, pentru ca la un moment dat toata populatia se vor infecta. Va feriti de ceva ce oricum se va intampla. Decat sa ne oblige sa purtam cacaturile astea, mai bine ar spune populatiei cum sa-si intareasca sistemul imunitar si organisimul pentru a lupta impotriva virusului ( care e de fapt o viroza respiratorie). https://www.secom.ro/articles/virozele-respiratorii-cauze-simptome-tratament-cum-le-putem-combate
alter eu 22 aprilie 2020
"pe mijloacele de transport public" XDXDXD eu sunt safe, nu circul PE ele , ci in interiorul lor
Mirela 22 aprilie 2020
Oameni buni, cei care dați astfel de situații peste noapte, v-ați pus problema ca majoritatea populației nu știu cum sa folosească corect Mănușile și maștile? Ați făcut ceva pentru aceasta pregătire? Sau trebuie doar încasate amenzile? (Pt unii exces de zel) Cu responsabilitate din partea populației, in sensul respectării unor reguli de bun simt in societate (distanta, igiena, etc) și noi am putea evita acest balamuc dar mai ales declinul economiei, e grav ce se dorește! Apropo, un nume și Prenume a celui/celei care a scris articolul?
un banatean 22 aprilie 2020
La intrarea in primarii ,institutii publice,etc amplasati automate sau portarul,sa dea masti si manusi. Ori imi pun manusi de sudor,masca de sudor,un bidon de apa de 5l.
Markovits Lavinia 21 aprilie 2020
Eu consider impetuos necesara aceasta regula. Astfel cei infectati nu vor mai putea sa împrăștie virusul atat de usor. Eu sunt multumita de aceasta obligativitate 👍
Eu 21 aprilie 2020
Astia sunt nebuni de legat‼️Ce sa faci cu o masca si manusi impotriva unui inamic invizilil, parca ar fi bondar virusul asta! Cat de idioti putem fi, nu vedeti ca unii smecheti profita de naivitatea niastra, si fac bani frumosi din disperarea unora⁉️Noaptea mintii‼️‼️Serios acum, luam virusul prin palme, ori nu e totuna ca duci mana la fata cu manusa ori fara manusa???
andy 21 aprilie 2020
...si de unde le cumparam? Nu ar trebui inainte de a obliga sa asiguri conditiile ptr indeplinirea acelor masuri ??? Ce ziceti dl primar si consiliul local???
stefu 21 aprilie 2020
Încă o idioțenie gen robu ....