Aşteptările suporterilor alb-violeţi, depăşite

Politehnica Timisoara Borussia Monchengladbach

Meciul de fotbal online dintre Politehnica Timişoara şi Borussia Monchengladbach şi-a atins scopul dorit de suporterii alb-violeţi, ba chiar a depăşit aşteptările acestora.

În urma vânzării biletelor virtuale a fost strânsă suma de 17.655 de lei, reprezentând 1.177 de asemenea tichete. Totodată, în conturile divizionarei secunde din oraşul de pe Bega au intrat 11.570 de lei proveniţi din materialele promoţionale vândute cu ocazia acestei partide şi 4.950 de lei din donaţii.

În total, 34.175 de lei, adică peste 7.000 de euro!

„Am demarat un proiect inedit pentru această perioadă de izolare completă. Suporterii care alcătuiesc galeria noastră, Peluza Sud Timişoara, și tifoseria de la Borussia Mönchengladbach, respectiv Nordkurve Mönchengladbach, s-au unit într-un meci virtual cu scopul de a suplimenta bugetul clubului nostru. Succesul acestei inițiative a depășit așteptările noastre. Cuvintele sunt de prisos în astfel de momente. Ați reacționat perfect pentru sloganul care ne-a consacrat: <<Unul pentru toţi şi toţi pentru Poli!>>. Vă mulțumim tuturor! Respectul cuvenit merge și către suporterii de la Borussia Mönchengladbach care au răspuns pozitiv acestei inițiative”, se arată într-un comunicat al Politehnicii Timişoara.

Partida cu Borussia Monchengladbach a strâns aproape 9.000 de vizionări online.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns