Zece militari din Arad s-au îmbolnăvit de coronavirus

52771526 303

Zece militari din cadrul Batalionului 191 Infanterie Colonel Radu Golescu, din Cetatea Aradului, au fost confirmaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, anunţă oficialii bazei militare.

La acest moment, 10 militari din cadrul batalionului au fost confirmaţi pozitiv. Nouă dintre aceştia sunt internaţi în spital, iar unul este carantinat la domiciliu. Starea lor este bună. La nivelul unităţii au fost luate măsurile prevăzute pentru aceste situaţii, se arată într-o informare de presă transmisă, marţi seară, de Batalionul 191 Infanterie Colonel Radu Golescu”, citat de Agerpres.

A fost desfăşurată ancheta epidemiologică de către o echipă medicală de la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă Dr. Victor Popescu din Timişoara, pentru identificarea contacţilor direcţi ai militarilor infectaţi şi izolarea acestora la domiciliu, conform procedurilor standard stabilite la nivel naţional.

Pentru protecţia personalului, se efectuează în permanenţă dezinfectarea tehnicii şi spaţiilor de lucru şi sunt aplicate măsurile individuale de protecţie şi prevenţieprecizează unitatea militară.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *