Martorele din dosarul „Eleve pentru VIP-uri”, greu de găsit

prostituata

Procesul dosarului „Eleve pentru VIP-uri”, aflat pe rolul Curții de Apel Timișoara, se derulează anevoios din cauza neprezentării, la termenele de judecată, a victimelor citate să depună mărturie împotriva inculpaților, acuzați de trafic de minore și proxenetism.

Din rechizitoriul procurorilor a reieșit că minorele cu care inculpații au întreținut relații intime erau șantajate cu divulgarea publică a acestui lucru, dacă nu continuau să fie sclavele plăcerilor inculpaților. Pe de altă parte, potrivit declaraților inculpaților audiați, se pare că o parte dintre ele erau prostituate.

Astfel, din motive lesne de înțeles, victimele inculpaților nu s-au arătat prea bucuroase să se expună public într-o sală de judecată. Tinerele au fost citate, în repetate rânduri, pentru a se prezenta la proces, însă acestea fie au refuzat, fie nu au fost de găsit.

Unul dintre inculpații incriminați în acest dosar, Amarildo Alin Iacuși (despre care presa din Italia, țară în care a trăit mai mulți ani, a scris că a fost implicat într-o tentativă de sustragere a unor bani dintr-un bancomat), a declarat, la un moment dat, că pentru una dintre victime făcuse o pasiune atât de mare, încât și-a înșelat fosta parteneră de viață cu ea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns