Derby cu trofeul pe masă la rugby

Dusan Filipas Grainger Heikell Stelian Burcea rugby Timisoara Saracens

Prima finală dintre Timişoara Saracens şi CSM Ştiinţa Baia Mare desfăşurată în oraşul de pe Bega reprezintă o şansă pentru ca elevii lui Grainger Heikell să-şi demonstreze încă o dată superioritatea în faţa marii rivale din nordul ţării şi să facă acest lucru chiar în faţa propriilor suporteri.

Meciul care va decide câştigătoarea Cupei României la rugby este programat sâmbătă, cu începere de la ora 18,30, pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

„Vrem să câştigăm acest meci într-un mod categoric, să nu existe la final întrebări cu privire la prestaţia noastră. Baia Mare vine cu un orgoliu foarte mare, dar nu îi vom oferi şansa să câştige acest meci. Avem pentru prima dată oportunitatea de a ridica o cupă în faţa propriilor suporteri şi sperăm să vină cât mai mulţi oameni la stadion, ne aşteptăm să fie aproximativ cinci mii în tribune, ar însemna un record pentru rugby-ul românesc din ultimii ani”, a declarat vicepreşedintele Duşan Filipaş.

„Suntem nerăbdători să înceapă meciul, este o presiune suplimentară, pentru că băieţii vor fi urmăriţi din tribune de prieteni şi de propriile familii. Ştim la ce să ne aşteptăm, avem o ţintă uriaşă pe spate”, a spus, la rândul său, antrenorul Grainger Heikell.

Şi căpitanul Stelian Burcea îşi doreşte cât mai mulţi suporteri la finala de pe stadionul „Dan Păltinişanu”: „Sper să fie cât mai mulţi oameni în tribune, echipa noastră merită acest lucru. Am avut o săptămână bună, suntem bine pregătiţi, cei din Baia Mare vin cu sete de trofee, doar cu asta ne-ar putea surprinde, însă nu le vom oferi satisfacţia de a pleca victorioşi de la Timişoara aşa cum s-a întâmplat în urmă cu aproximativ două luni”.

Foto: Facebook.com (Timisoara Saracens Rugby Club)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns