Marţi cu ceasuri bune

Economia României a crescut cu aproape 6 la sută în primul trimestru al acestui an. Deputatul Matei Suciu este de părere că responsabilitatea aleşilor este aceea de a face ca beneficiile creşterii economice să fie resimţite de români.

„Felicitări Guvernului Sorin Grindeanu! Cred că atunci când avem de ce ne bucura, cu toţii, trebuie să o spunem cu voce tare. Până la urmă, e o veste bună pentru întreaga Românie, nu doar pentru PSD şi ALDE – asta pentru a nu fi acuzat de pledoarie pro domo: Institutul Naţional de Statistică (INS) a publicat astăzi primele estimări privind economia şi sunt acestea sunt extraordinare!

Economia a crescut cu 5,7% în primul trimestru al lui 2017, față de aceeași perioadă din 2016, cu mult peste estimările inițiale. Premierul Sorin Grindeanu transmite că responsabilitatea noastră este ca această creștere să fie resimțită de toți românii, în fapt misiunea noastră, motivul pentru care am fost creditaţi cu votul a milioane de cetăţeni. Asta facem, zi de zi, în Parlament sau Guvern, pentru că ştim că aşteptarea e majoră.

Sper ca toţi românii să simtă că PIB-ul României a urcat cu 5,6% în primul trimestru faţă de aceeaşi perioadă din 2016, după un avans de 5% în trimestrul IV din 2016, de 4,5% în trimestrul III şi de 5,7% în al doilea trimestru al anului trecut. Trimestrul I din 2017 a fost al şaptelea trimestru la rând de creştere economică, conform datelor INS2, a declarat parlamentarul.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Marţi cu ceasuri bune

Lasă un răspuns