Jaf de proporţii la o bijuterie din centrul urbei. Hoţii au acţionat în timp record şi au plecat cu seiful, însă au pierdut pe drum un inel

valmand

Hoţii îşi fac de cap prin Timişoara, în ultimul timp. Un nou jaf a avut loc, în noaptea de luni spre marţi, la bijuteria Valmand situată în buricul târgului.

Autorii au forţat uşa de la intrarea de pe strada Lucian Blaga, la ora 3,47, au intrat în incintă şi au plecat cu seif cu tot.

„Erau 130 de produse din aur şi platină, cu diamnate, dar şi bani”, spune Imola Ciobotaru, angajată a bijuteriei.

valmand2Alarma a fost dată imediat, la ora 3,55 paza anunţând reprezentanţii bijuteriei despre comiterea jafului.

Hoţii s-au mişcat rapid, semn că ştiau ce să facă şi pe unde să dispară de la locul faptei.

Ei au fugit cu seiful în spate, au intrat într-o curte interioară, de unde se poate ieşi cu maşina pe o stradă paralelă cu Lucian Blaga.

Pe drum, ei au pierdut un inel care va fi analizat de criminalişti. Bijuteria are camere de supraveghere, imaginile urmând să fie analizate de anchetatori.

valmand1Aceasta nu este prima spargere cu pagube importante. În acest an au mai fost prădate sediul Fan Courier, Altex, iar la finele anului trecut, o altă bijuterie situată în zona Iosefin a fost jefuită, atunci hoţii plecând cu seiful.

Cu siguranţă mai multe găşti de hoţi îşi fac treaba nestingherite prin oraş. Nu doar societăţile comerciale în care se pot găsi sume mari de bani sau bijuterii cad pradă infractorilor.

Înainte de Paşti, într-o singură zi au fost sparte patru apartamente, pe aceeaşi stradă, din zona Bucovina. În doar două săptămâni, în Timişoara au fost sparte 28 de locuinţe.

Mai există o categorie de hoţi. Unii dintre autori fiind minori, care obişnuiesc să spargă autoturismele parcate în urbe.

Dacă în aceste ultime cazuri, au mai fost prinşi câţiva suspecţi, în cazurile mari, de furturi din locuinţe şi din societăţi comerciale, dosarele sunt cu autori necunoscuţi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Jaf de proporţii la o bijuterie din centrul urbei. Hoţii au acţionat în timp record şi au plecat cu seiful, însă au pierdut pe drum un inel

  1. Timisoara este sat fara caini? Cine se ocupa de siguranta cetatenilor? Politia nationala doarme? Politia locala ce pazeste? Unde sunt patrulele ? Halal Mica Viena……Poate asa trebuie sa fie intr-o viitoare Capitala Culturala din 2021 ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *