Maria Grapini o pune pe Viorica Dăncilă în dificultate: “M-am săturat de abuzuri!”

Europarlamentarul Maria Grapini, trimisă de PSD la Bruxelles, a făcut luni un apel de urgenţă pentru Parlamentul unde PSD şi ALDE sunt majoritate să adopte o lege a răspunderii magistraţilor şi spune că oficialii europeni dau undă verde. Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, după condamnarea lui Liviu Dragnea, că în PSD tema justiţiei nu mai există, potrivit stiripesurse.ro.

„Eu m-am saturat de abuzurile unor magistrati! Romanii s-au saturat! Fac apel la Parlamentul Romaniei sa urgenteze adoptarea unei legi a raspunderii magistratilor! Nu se poate să existe atatea cazuri de incalcari ale drepturilor cetatenilor, ale copiilor si domnii magistrati care fac aceste abuzuri raman mai departe sa profeseze!

La scrisoarea mea trimisa Comisiei europene prin care am cerut o Directiva europeana pe raspunderea magistratilor, comisarul pe justitie, Jurova, mi-a raspuns clar: justitia este subsidiaritate si parlamentele nationale pot adopta legi privind raspunderea magistratilor!

Sunt revoltata si spun public ca este nevoie de aceasta lege in regim de urgenta”, a scris Grapini pe Facebook.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Maria Grapini o pune pe Viorica Dăncilă în dificultate: “M-am săturat de abuzuri!”

  1. Nu pot să nu fiu de acord 100% cu doamna Grapini ! Sînt mii de cazuri de justiție făcută după ureche, de infractori făcuți scăpați de judecători și procurori mai mînjiți decît ei și pentru porcăriile cărora, în urma unor sentințe pronunțate de CEDO, plătim noi toți și nu procurorul sau judecătorul care a luat șpaga pentru o sentință strîmbă ! Și culmea e că, după o viață trăită din șpăgi și din vînzarea dreptății ca pe ceapă în piață, cu negociere directă, așa cum știe toată lumea din țara asta, neisprăviții ăștia au pretenția să și iasă la pensie mai devreme și cu pensii speciale ! Dacă ar fi după mine, pedepsele pentru toți cei plătiți să apere și să aplice legea, ar fi cel puțin duble față de cele primite de muritorii de rînd ! Dar mai avem pînă atunci !

  2. cum si cine sa dea pedepsele la care faci referire? infiintam tribunalul poporului cum au facut comunistii? dar ce faci ca nimeni nu mai vrea comunism, poate doar prostii si spalatii pe creier

  3. Asta este cu adevărat o problemă pentru că sînt toți o apă ș-un pămînt și se acoperă unii pe alții orice ar face. Nu degeaba zice vorba românească, corb la corb nu-și scoate ochii, vezi cum a sărit repede cu gura, ceva mai jos ca să se apere,vreun jdecător care își spune victoraggio și căruia nu mă cobor să îi răspund ! Pe de altă parte nici nu putem să ne îndreptăm toate speranțele de dreptate și justiție spre CEDO și dacă comuniști zici că nu vrei, mai rămîne varianta extremei drepte care ar putea fi o soluție dar care, din păcate, cum zicea nenea Iancu, la noi e sublimă dar lipsește cu desăvîrșire !

    1. Eu am scris comentariul de mai sus ca răspuns la cel postat de mormaila dar nu știu de ce a apărut așa, separat ! Or fi avînd și copii ăștia ceva rude prin justișie !

  4. victoraggio, ce esti asa de zburlit ? Faci parte din gruparea alora, Doamna Grapini si Dl Mishu spun ,cea ce multi gindesc la fel ca si domniile lor ,acesta este adevarul

Lasă un răspuns