Ionuţ Popa trece prin momente grele

Starea de sănătate a tehnicianului Ionuţ Popa s-a deteriorat în ultimele luni. El a fost la mai mulţi medici din Timişoara, Arad, Iaşi şi Budapesta, însă nici unul nu i-a putut pune un diagonistic. Fostul antrenor de la ACS Poli are mai multe probleme medicale, inclusiv la nivelul ţesuturilor.

Clubul de pe Bega organizează o strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe Popa să acopere cheltuielile medicale ridicate din ultima perioadă.

„Fostul nostru antrenor Ionuţ Popa are nevoie de ajutorul vostru! Acesta suferă de mai multe luni din cauza problemelor de sănătate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea sa s-a agravat recent şi acum are nevoie mai mult ca oricând de susţinerea noastră. Ne aducem cu toţii aminte de rezultatele extraordinare reuşite de Ionuţ Popa ca antrenor la Poli Timişoara: salvarea de la -14 puncte, o reuşită unică la nivelul Ligii 1, finala Cupei Ligii şi semifinala Cupei României, toate într-unul din cele mai spectaculoase sezoane din istoria fotbalului timişorean.

Mai presus de acestea, însă, reţinem implicarea sa în momentele dificile pe care le-am întâmpinat împreună şi culoarea pe care Popică o aduce sportului nostru. Cei care pot şi doresc să îl susţină în vederea acoperirii costurilor tratamentului său, o pot face printr-o donaţie în contul: Raiffeisen Bank – RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017. Titularul contului este fiica fostului nostru antrenor, Medamira Popa. Vă mulţumim!”, este mesajul postat pe site-ul acspoli.ro şi semnat de administratorul special Radu Birlică.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns