Maria Grapini, eliminată de la numărătoarea voturilor din Comisia LIBE, după ce a greşit opțiunile pentru Kovesi (video)

Gafă monumentală a europarlamentarului Maria Grapini. Aceasta a greșit numărătoarea voturilor din Comisia LIBE. Europarlamentarul Judith Sargentini (Grupul Verzilor) a atenționat-o pe Maria Grapini (S&D) că „a sărit” cu numărătoarea un vot dat în favoarea fostei șefe DNA, Laura Codruța Kovesi, în Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne (LIBE) a PE, scrie stiripesurse.ro.

Citeşte şi: Elevă snopită în bătaie într-un parc. Fata este păruită şi lovită fără milă, în uralele colegilor (Video)

„Voturile date astazi de europarlamentarii din LIBE au fost numarate de o comisie formata din Judith Sargentini, Roberta Metsola, Monica Macovei si Maria Grapini. Urna cu voturile a fost pusa pe o masa, iar cei patru europarlamentari au inceput sa le numere unul cate unul.

Citeşte şi: Un primar a leşinat şi a ajuns la reanimare, când a aflat că a pierdut un proces cu preoteasa din comună

Maria Grapini a fost cea care a inceput.

„22”, a spus europarlamentarul roman, dupa ce a numarat voturile in cazul candidatului francez Jean-Francois Bohner.

„Imi cer scuze”

Urma numaratoarea voturior in cazul Kovesi. In momentul in care Grapini ia buletinele de vot si incepe sa le numere, doua dintre acestea par a fi lipite.

„Ho, ho, ho”, sare Sargentini, potrivit imaginilor video.

„Trei, trei, trei”, tipa Grapini, care-si da seama ca a gresit. „Imi cer scuze”, continua aceasta.

„Nu. Dar lasa-ma pe mine sa fac asta!”, ii spune Sargentini. Aceasta reia numaratoarea si ii ies cele 26 de voturi date pentru Kovesi,

„Ok”, se resemneaza Grapini”, conform Ziare.com.

Foto: Ziare.com


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Maria Grapini, eliminată de la numărătoarea voturilor din Comisia LIBE, după ce a greşit opțiunile pentru Kovesi (video)

Lasă un răspuns