Maria Grapini comentează Raportul MCV: „Documentul este o dovadă vie că România a… „beneficiat” de trădare de țară de la cel mai înalt nivel!”

Europarlamentarul Maria Grapini a reacționat la Raportul MCV, document care a stârnit rumoare în întreaga clasă politică românească, dar și printre români, odată ce țara noastră este prezentată Europei, într-o lumină total defavorabilă.

Maria Grapini: „Politica externă o pot face doar patrioții! Raportul MCV este o dovadă vie că România a “beneficiat” de trădare de țară de la cel mai înalt nivel – de la cei care au fost aleși de către români pentru a le apăra drepturile de cetățeni europeni, dar și pentru respectarea statului independent și suveran, România!

Mă întreabă mulți de ce aceste cozi de topor sunt mai credibile la instituțiile europene decât patrioții români, care aduc argumente pentru combaterea minciunilor aserviților. Răspund, cu demnitate și curaj: pentru că reprezentanții de vârf ai instituțiilor europene sunt din Vest și doresc să obțină pentru țările lor, pe nimic, ce se mai poate din România, căci mai avem încă ce oferi!”.

Cât privește analiza pozitivă din Raport, la adresa țării vecine, Bulgaria, Maria Grapini are o explicație simplă: acolo, oamenii politici, de la stânga la dreapta, susțin, deopotrivă, interesele țării! Asta face, în opinia europarlamentarului, diferența privind România și Bulgaria din Raportul care a generat noi tensiuni naționale.

Maria Grapini nu s-a oprit aici: “Partea cea mai odioasă, mincinoasă din Raport a fost scrisă la București! Atacul din Raport la Curtea Constituțională este un atac la statul de drept și la suveranitatea națională! Acest atac este alimentat chiar de către președintele României, care a refuzat sistematic punerea în aplicare a hotărârilor Curții Constituționale”.

Soluția, în opinia europarlamentarului, este una singură și se cere pusă în aplicare imediat: „Toți cei care mai înțeleg ce înseamnă patriotism și interes național TREBUIE să demonteze minciunile celor care subminează interesele României! PATRIOTISMUL trebuie să fie primul criteriu după care alegem politicienii care să ne reprezinte!”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 Răspunsuri “Maria Grapini comentează Raportul MCV: „Documentul este o dovadă vie că România a… „beneficiat” de trădare de țară de la cel mai înalt nivel!”

  1. „Tradare, tradare de trei ori tradare” Da sa vezi ce „persecutie” se va abate asupra gastii psd-iste cind coada de topor Codruta va incepe activitatea la Parchetul European. Atunci sa auzi ce va spune Madam Grapini!

  2. Ca timisorean mi se pare ca a fi reprezentati de Maria Grapini, Alina Gorghiu, Marilen Pirtea si altii e o tradare. S-au invartit, s-au pus mai sus sau mai jos pe liste de partid si au ajuns sa fie votati, caci n-aveam ce face. Daca votul ar fi uninominal toti acesti politicieni ar ramane fara scaun.

  3. „Bravo”, mister Huo! Maria Grapini vă dovedește că este singurul europarlamentar român cu adevărat român. Și, spre deosebire de mulți bănățeni ce se „rotesc¨ prin Parlamentul României, le dă și acestora lecții. Mai lăsați gargariseala de partid, că nici Begheiul nu vă mai spală, darămite Timișul.

Lasă un răspuns