Maria Grapini cere clarificări Comisiei Europene în privința vaccinării copiilor împotriva Covid-19 / Pot fi imunizaţi fără acordul părinților?

Maria Grapini, atac dur: „Autoritățile au abandonat total persoanele cu dizabilități, au abandonat și trădat România!”

Europarlamentarul PPU(s-l), timişoreanca Maria Grapini, a adresat Comisiei Europene o întrebare scrisă pe tema controversatului subiect al vaccinării copiilor împotriva Covid-19.

„Potrivit eurodeputatului Grapini, există presiuni politice și sociale tot mai mari asupra părinților pentru ca aceștia să-și vaccineze copiii împotriva Covid-19, în ciuda faptului că specialiștii transmit că datele privind riscurile și beneficiile unei eventuale vaccinări la copii și adolescenți sunt în prezent insuficiente și, ca atare, nu se poate face nicio recomandare.

De asemenea, Maria Grapini a precizat că foarte mulți cetățeni din România sunt îngrijorați de deciziile ce vor fi luate în acest sens de autoritățile naționale.

În context, europarlamentarul român, a adresat, punctual, următoarele întrebări Comisiei Europene:
Având în vedere informațiile contradictorii și lipsa unui mesaj coerent și documentat științific de OMS legat de vaccinarea anti-Covid-19 a copiilor, ce își propune Comisia să facă?

Va solicita informații și documentare științifică de la OMS – care primește sume consistente de la statele membre – prin care să se clarifice dacă este indicată sau nu vaccinarea copiilor?

Pot fi vaccinați copiii fără acordul părinților?

De menționat faptul că eurodeputatul PPU(s-l), Maria Grapini, a avertizat, în numeroase rânduri, nu numai asupra discriminării cetățenilor în urma adoptării certificatului verde digital (votând împotriva introducerii acestuia!), dar și asupra potențialelor riscuri generate de vaccinarea copiilor împotriva Covid-19”, a comunicat Biroul de presă al europarlametarului timişorean.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Maria Grapini cere clarificări Comisiei Europene în privința vaccinării copiilor împotriva Covid-19 / Pot fi imunizaţi fără acordul părinților?

Lasă un răspuns