Organigrama Primăriei Timișoara va ajunge în instanță. Angajații afectaţi sunt invitaţi „să pună umărul”

ONG-urile ar putea primi 25% reducere la chirie, din partea primăriei

Sindicatul din Primăria Timișoara nu este de acord cu modul în care a fost realizată noua organigramă a instituției. Lipsa consultărilor și a dialogului social i-au făcut pe liderii sindicali să concluzioneze că nu s-a procedat corect, încălcându-se prevedrerile legale. De aceea, sindicatele vor contesta organigrama la instanțele judecătorești.

Pentru concretizarea acestui demers, sindicatul invită la biroul din spatele primăriei toți angajații ale căror posturi au fost afectate de aprobarea noii structuri organizatorice, în vederea împuternicirii sindicatului de a contesta hotârârea respectivă la instanța de contencios-administrativ.

După strângerea semnăturilor necesare, se va depune la registratura primăriei o plângere prealabilă împotriva acestei hotărâri a consiliului local, după cum a declarat liderul sindical Tiberiu Negrei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Organigrama Primăriei Timișoara va ajunge în instanță. Angajații afectaţi sunt invitaţi „să pună umărul”

  1. pt puterea de dreapta legea inseamna la fel de mult cat inseamna constitutia pt presedintele lor iohanis. adica nimic, zero

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *