Mare festival într-o localitate timișeană

Va fi mare petrecere la Buziaş, în 13 şi 14 octombrie, când este programată a X-a ediţie a Festivalului Papricaşului şi Vinului.

CITEȘTE ȘI: “Şofer” la 4 ani: Un băiețel s-a urcat la volan, a lovit un drumar și încă o maşină, apoi s-a oprit în poarta unei case

Fiind un număr jubiliar, organizatorii au pregătit un program deosebit, aşa încât, pe parcursul celor două zile, lumea se va distra pe cinste. Sâmbătă, evenimentul va debuta cu un program artistic susţinut de „Vest Phoenix Cover”, „Phaser”, Ştefan şi Ana Maria Colompar, Alecsandar Aka Ilici, Biljana Jevtic, Marinko Rokvic, împreună cu orchestra condusă de Misa Mijatovic.

CITEȘTE ȘI: Asfaltări într-o comună timișeană

Ziua de duminică va fi rezervată muzicii populare, pe scena din Parcul Central dinspre Baia 1 urmând a urca ansamblurile Giroceana, Boldureanca, Bocşcana, precum şi soliştii Petrică Miulescu Irimică, Petrică Moise, Dumitru Teleagă, Liliana Laichici, Ana Munteanu, formaţia de dansuri din Krepolin (Serbia).

Printre invitaţi se numără şi o delegaţie din oraşul maghiar Kistelek.

Ca şi în alţi ani, va fi premiat cel mai gustos patricaş şi cel mai bun vin. Evenimentul este organizat de Asociaţia pentru Dezvoltarea Zonei Buziaş, Asociaţia Culturală Izvoraşul Buziaş, în colaborare cu Primăria Oraşului Buziaş şi Consiliul Judeţean Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Mare festival într-o localitate timișeană

Lasă un răspuns