“Şofer” la 4 ani: Un băiețel s-a urcat la volan, a lovit un drumar și încă o maşină, apoi s-a oprit în poarta unei case

Accident mai puţin obişnuit, miercuri, pe strada Seleuşului din Oradea, unde un copil de 4 ani, lăsat nesupravegheat, s-a urcat la volanul unei maşini pe care a şi condus-o aproximativ 20 de metri, lovind în drum un muncitor care lucra la plombarea străzii, o altă maşină care circula pe contrasens şi, în final, poarta unei case.

CITEȘTE ȘI: Asfaltări într-o comună timișeană

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu, accidentul a fost anunţat la

Poliţie miercuri la ora 11.55.

„Este vorba despre un minor de 4 ani din Oşorhei care a fost lăsat nesupravegheat de părinţi pe strada Seleuşului. Acesta a acroşat cu maşina un bărbat de 43 ani din Nojorid, care efectua lucrări la drum, a pătruns pe sensul opus, unde a lovit un autoturism condus de un orădean de 37 ani, şi apoi poarta unui imobil de pe strada respectivă”, a declarat Dinu.

Singurul rănit în urma accidentului a fost muncitorul, însă a suferit doar leziuni uşoare. „Pacientul a fost adus la Unitatea de Primire a Urgenţelor, dar nu a avut nimic grav, o contuzie de gleznă dreapta. A refuzat internarea”, a declarat purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc.

Chiar şi aşa, poliţiştii rutieri au descis un dosar penal pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul rutier, conform ebihoreanul.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns