Marcel Vela a anunțat o nouă ordonanță militară. Ce va conține aceasta

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat că săptămâna viitoare va fi emisă o nouă ordonanță de urgență. Întrebat dacă urmează ordonanța militară numărul 9, Marcel Vela a răspuns: „După 8 întodeauna vine 9”.

CITEȘTE ȘI: Restricții și dezinfectare. Ce se mai întâmplă în vămile din vestul țării? Video

Declarațiile au fost făcute la Digi24.

„Săptămâna viitoare vom da probabil încă o ordonanță, în sensul în care ar trebui să mai reglăm zona de sud, granița cu Bulgaria, unde există un tranzit transfrontalier pentru muncile agricole. Așa cum am permis pentru Ungaria ar trebui să permitem și pentru Bulgaria”, a adăugat ministrul.

„Ar mai trebui să introducem în excepțiile de la regurozitatea controlului, așa cum am făcut cu șoferii de camioane, și navigatorii de pe vasele și tot ceea ce ține de navigația de mărfuri. Mai sunt și alte propuneri făcute de colegii miniștri”, a mai spus Marcel Vela.

„În funcție de decretul prezidențial de săptămâna viitoare mai sunt și alte zone sau domenii de care trebuie să ne ocupăm, cu siguranță săptămâna viitoare, în concluzie, va mai fi o ordonanță. S-ar putea să se numească 1, fiind după noul decret, sau 9, în funcție de prelungirea stării de urgență”, a completat ministrul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Marcel Vela a anunțat o nouă ordonanță militară. Ce va conține aceasta

  1. Ar fi bine daca in urmatoarea ordonanta, perioada de parasire a locuintei de catre persoanele de peste 65 ani sa fie permisa pt. 3 ore. Nu ne putem integra intotdeauna ,cand mergem la cumparaturi,in cele doua ore. Ar fi bine daca R.B. ,ziar citit de multi timiseni si nu numai,ar face cunoscuta a ceasta doleanta.

Lasă un răspuns