Restricții și dezinfectare. Ce se mai întâmplă în vămile din vestul țării? Video

În ultimele 24 de ore, prin punctele de frontieră au trecut aproximativ 20.400 persoane, cetățeni români și străini şi peste 14.100 mijloace de transport. Pe sensul de intrare au fost aproximativ 11.400 persoane cu 8.600 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 9.000 persoane cu 5.500 mijloace de transport.

CITEȘTE ȘI: Noi decese cauzate de coronavirus în România, patru dintre ele în vestul țării. Bilanțul negru a ajuns la 282 de morți

Asta, la nivel național. În vestul țării situația diferă de la o vamă la alta.

Astfel, la Cenad, timpul de așteptare pentru intrarea în țară este de doar zece minute dar, atenție, maghiarii nu permit intrarea pe teritoriul lor. Excepție fac transporturile de marfă.

Salubrizare și dezinfectare în spațiile de servicii de pe autostrada #A1 și în punctul de frontieră Nădlac 1, pe DN 7, jud. Arad.

Publicată de DRDP Timişoara pe Vineri, 10 aprilie 2020

La Jimbolia, timpul de așteptare este tot de zece minute dar trebuie ținut cont că nici în Serbia nu pot intra decât transporturile de marfă.

Conform siteului Poliției de Frontieră, traficul prin vama de la Moravița este temporar suspendat.

În punctele de trecere a frontierei de la Nădlac, timpul de așteptare afișat pe siteul Poliției de Frontieră este de zece minute, dar, conform unor oameni care au reușit să ajungă în țară pe acolo, tendința este ca locul să se aglomereze.

Toți cei care intră în țară venind din zonele roșii ale epidemiei de coronavirus sunt plasați, obligatoriu, în carantină.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara efecturează operațiuni de salubrizare și dezinfectare în spațiile de servicii de pe autostrada #A1 și în punctul de frontieră Nădlac 1, pe DN 7, jud. Arad.

La Nădlac 2 și Moravița au fost amenajate benzi de trafic separate destinate exclusiv transportului de medicamente, echipamente medicale, alte produse necesare combaterii pandemiei, mărfuri perisabile sau animale vii


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns