Marcel Vela a adoptat un cățel la minister și caută stăpâni pentru încă doi

Ministrul de interne, Marcel Vela, anunță că a adoptat un cățeluș la minister și caută stăpâni pentru încă doi și mama lor. El a publicat joi seara pe Facebook poze cu animalele, mărturisind că o știre despre cei  copii minori care au omorât un cățeluș nu l-a lăsat indiferent. „O societate sănătoasă există acolo unde animalele sunt respectate, iubite, integrate și, nu în ultimul rând, îngrijite”, scrie ministrul de interne pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Probleme mari cu furnizarea gazului în sudul județului Timiș

Marcel Vela spune a mai aflat chiar joi că niște pui au fost bătuți și că, alături de mama lor, o cățelușă fără stăpân, au fost înfometați și aruncați la o groapă de gunoi. „Dragii mei, acest suflet nevinovat este unul dintre puii despre care vă spuneam, iar frățiorii săi se află într-un adăpost, alături de mamă, unde sunt foarte bine îngrijiți de niște oameni minunați care vă oferă șansa să-i adoptați”, spune Marcel Vela, care s-a fotografiat cu un cățeluș în brațe. „Pe cățelușul din poză l-am botezat Max și l-am adoptat la Ministerul Afacerilor Interne. Va crește și va fi iubit alături de profesioniști și de prieteni”, dă asigurări ministrul.

„Haideți să ne dăm cu toții mâna în această cauză și să îi ajutăm și pe ceilalți să ajungă la o familie care să îi iubească necondiționat”, îndeamnă Marcel Vela.

El lasă și un post scriptum la postare și le spune celor care doresc să adopte cățelușii sau care pur și simplu doresc mai multe fotografii și informații, să îi scrie un mesaj în privat. „M-am alăturat acestei cauze și vreau să le găsim o familie care să-i iubească, iar voi, oameni cu suflet mare, să fiți iubiți și de aceste ființe nevinovate”, spune în final Marcel Vela.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns