Marcajele controversate de la Pasajul Jiul, pe înţelesul tuturor

Marcajele realizate la Pasajul Jiul au stârnit controverse în rândul conducătorilor auto din Timişoara, pentru unii fiind prea complicate şi chiar de neînţeles.

Încercând, oarecum, să clarifice treburile, un timişorean a postat pe Facebook imaginea alăturată, însoţită de următorul text:

Am făcut acest desen și sper să îi ajute pe cei care nu au o imagine de ansamblu. Nu toți au orientare în spațiu și de aceea am dorit să postez această machetă. Fiind o intersecție semaforizată marcajele sunt corecte! Important este să ne bucurăm de acest proiect și să nu mai fim răutăcioși în trafic! Și în primul rând să fim atenți la păstrarea/schimbarea benzii! Drumuri liniștite vă doresc!„, a scris Dani Sîrbu (reputat instructor de înot) în mesajul postat pe Info Trafic Jud. Timiş.

Citeşte şi:  Pasajul Jiul a fost inaugurat și deschis circulației (foto)

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Marcajele controversate de la Pasajul Jiul, pe înţelesul tuturor

  1. Domnule Sârbu, dumitale ( timișorenilor ) ți se pare simplu, pt. că, cunoști intersecția ! Nu știu ce vor face, cei din țară/străinătate, când vor trece pe acolo … Ideea cu marcajele colorate, este excelentă !!! Trebuia pusă în practică ( schimba, oarecum, monotonia străzii ) ; prea mult, gri ! Felicitări !!!

  2. a da cei cu numere de gj ol mh si care folosesc gratis infracstructura nu cunosc timisoara. trebuie sa le inscriptionam si sa le punem niste semafoare in plus.

Lasă un răspuns