MApN oferă cadouri pentru eroii supraviețuitori ai celui de-Al Doilea Război Mondial

MApN oferă cadouri pentru eroii supraviețuitori ai celui de-Al Doilea Război Mondial

MApN oferă cadouri pentru eroii supraviețuitori ai celui de-Al Doilea Război Mondial

Ministerul Apărării Naționale organizează luni, 22 aprilie, la Palatul Cercului Militar Național, evenimentul de împachetare a cadourilor pentru veteranii de război din România și Republica Moldova.

Activitatea, aflată la cea de-a patra ediție, parte a campaniei „Onor veteranilor de război”, are printre invitați reprezentanți ai autorităților centrale și locale, ai societății civile, alături de tinerele generații de elevi și studenți militari, care vor pregăti pachetele simbolice pentru veteranii de război, veteranele de război și văduvele de război.

CITEȘTE ȘI: Zece formații muzicale redutabile vor anima Timișoara

Distribuirea pachetelor către cei 699 veterani și veterane de război și cele 15 văduve de război de pe teritoriul României, precum și pentru cei 3 veterani de război din Republica Moldova, se va realiza începând cu data de 23 aprilie. Echipele care vor împărți cele 717 cadouri vor fi constituite din personal al unităţilor militare din țară, precum și din voluntari și membri ai asociațiilor și fundațiilor neguvernamentale de profil.

Ziua Veteranilor de Război se sărbătoreşte, în fiecare an, la 29 aprilie și a fost instituită prin Hotărârea Guvernului nr. 1222/2007.

Sursa foto: Agerpres


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *