Zece formații muzicale redutabile vor anima Timișoara

Zece formații muzicale redutabile vor anima Timișoara

Zece formații muzicale redutabile vor anima Timișoara

Zece fanfare, cinci scene, sute de alămuri! Emoții, nostalgie, atmosfera Banatului de altădată și o muzică irezistibilă, ce face inimile să tresalte, la Festivalul Fanfarelor. Cea de-a 36-a ediție a festivalului se va desfășura în Duminica Floriilor, 28 aprilie 2024, de la ora 16:00, în cinci locații din Timișoara.

Zece redutabile formații muzicale vor anima orașul pe strada E. Ungureanu, nr.1, la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș (Fanfara “Nadlačanka”din Nădlac, județul Arad și Fanfara ”Promenada” a Centrului Cultural Câmpia Turzii), în Piața Unirii (Fanfara „Maranata” a Bisericii Penticostale din Ghiroda și Fanfara Societății Culturale ”Doinitorii Banatului” din Mercina), în Parcul Central (Fanfara Blue Brass și Fanfara Tim Trombones Quartet), în Piața Victoriei ( Banat Adventist Brass Band și Fanfara din Petrești, din județul Alba) și pe malul râului Bega, lângă stația Catedrala Mitropolitană (Fanfara „Cununa Amlașului” a Bisericii Ortodoxe din Almaș, județul Arad, și Fanfara TM Harmony).

Accesul publicului este liber.

CITEȘTE ȘI: O nouă premieră la Teatrul Național din Timișoara

Festivalul Fanfarelor este organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, instituție de cultură din subordinea Consiliului Județean Timiș, coordonată de profesor Liliana Laichici, manager. Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Timiș.

Sursa foto: Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Zece formații muzicale redutabile vor anima Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *