Manumua, de la SCM USV Timișoara, în lotul ideal al Campionatului European de rugby – ediţia 2024

Manumua, de la SCM USV Timișoara, în lotul ideal al Campionatului European de rugby - ediţia 2024

Manumua, de la SCM USV Timișoara, în lotul ideal al Campionatului European de rugby – ediţia 2024

Rugby Europe a stabilit lotul ideal al Campionatului European de rugby, ediţia 2024. Forul european a indicat un prim XV, la care a adăugat opt rezerve. Printre jucătorii care pot veni de pe bancă se află rugbistul Tevita Manumua, de la SCM USV Timișoara. Titular în toate cele cinci partide ale României, el a izbutit câte un eseu în partidele cu Polonia și Belgia.

„Tevita a jucat cu inima pentru România, reușind două eseuri, solicitând din plin jucătorii adverși veniți la placaj și chiar reușind câteva lovituri de picior uimitoare”, este argumentul oferit de Rugby Europe în vederea includerii lui Manumua în lotul ideal al competiției.

CITEŞTE ŞI: În timp ce timișorenii stau în stații zeci de minute și circulă cu rable vechi de 60 de ani, noile flote de autobuze și tramvaie zac în așteptarea startului electoral

România, clasată pe locul al patrulea, are un singur reprezentant în formula de start, pe pilierul Iulian Hartig.

Georgia, câştigătoarea competiţiei, are şase jucători în XV-le ideal, Irakli Apţiauri, Vano Karkadze, Ilia Spanderaşvili, Merab Şarikadze, Ghiorghi Kveseladze şi Akaki Tabuţadze.

Portugalia, finalista întrecerii, are patru reprezentanţi, Nicolas Martins, Hugo Camacho, Hugo Aubry şi Manuel Cardoso Pinto.

Spania, care a completat podiumul, i-a dat pe Mario Pichardie şi pe Martiniano Cian, iar Olanda (locul al cincilea) a dat şi la rândul ei doi jucători, pe Koen Bloemen şi pe Wolf van Dijk.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *