Mai multe localităţi timişene, fără apă sau cu presiune scăzută

Probleme cu furnizarea apei în unele zone ale Timișoarei

Mai multe localităţi timişene, fără apă sau cu presiune scăzută

Miercuri, 27 martie, între orele 9-17 presiunea va fi scăzută în Moșnița Nouă și Moșnița Veche pentru lucrări de mentenanță la Gospodăria de Apă.

Tot pe 27 martie, între orele 9-14 se va întrerupe furnizarea apei în Ohaba Lungă, Dubești, Traian Vuia și Surducu Mic pentru lucrări de spălare a rețelelor de distribuție.

Din aceeași cauză, pe 28 martie, între orele 9-15 presiunea va fi scăzută în Butin și Percosova, iar pe 29 martie, între orele 9-15 presiunea va fi scăzută în Șemlacu Mare și Șemlacu Mic.

CITEŞTE ŞI: Vremea se încălzeşte considerabil. În Timişoara vor fi 25 – 27 de grade, în următoarele zile

„Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, a comunicat Aquatim.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *