Vremea se încălzeşte considerabil. În Timişoara vor fi 25 – 27 de grade, în următoarele zile

Vremea se încălzeşte considerabil. În Timişoara vor fi 25 - 27 de grade, în următoarele zile

Vremea se încălzeşte considerabil. În Timişoara vor fi 25 – 27 de grade, în următoarele zile

În toată țara vor fi temperaturi mai ridicate decât mediile perioadei, potrivit meteorologilor care au transmis prognoza pentru următoatele patru săptămâni.

25 martie – 1 aprilie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile vestice, nord-vestice și nord-estice. Extrem de cald va fi în Banat, pentru zona Timişoarei fiind prognozate următoarele temperaturi maxime: sâmbătă – 24 de grade, duminică – 25 de grade, luni – 27 de grade! Minimele vor fi între 12 – 16 grade.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar, local, în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general deficitar, mai ales în nord-estul teritoriului.

1 – 8 aprilie
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile estice și sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

CITEŞTE ŞI: În timp ce timișorenii stau în stații zeci de minute și circulă cu rable vechi de 60 de ani, noile flote de autobuze și tramvaie zac în așteptarea startului electoral

8 -15 aprilie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va avea o tendință ușor excedentară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

15 – 22 aprilie
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *