Mâncăm parizer nemțesc BIO cu… chimicale

parizer

Nemții ne vând parizer BIO cu 4 chimicale, fabricat din carne de porc (67 la sută), carne de vită (9 la sută), apă, slănină, dextroză (un tip de zahăr) și un amestec de condimente, neprecizate, este concluzia reprezentanților Asociației pentru Protecția Consumatorilor din România (ANPC).

Potrivit datelor furnizate de asociație, acest lucru este posibil întrucât în 1998 statul român le-a facut loc străinilor prin abrogarea STAS-urilor din industria alimentară.

Furtuna Dennis face ravagii în Marea Britanie: victime şi localităţi evacuate

De exemplu, rețeta de parizer care a fost obligatorie până în acel an conținea carne de vită calitatea 1 (70 al sută), slănină (30 la sută), boia de ardei, piper, nucșoară și usturoi.

Construirea unui bloc în locul unei parcări va provoca haos pe un mare bulevard din Timișoara

Parizerul fabricat după acea rețetă era un produs proaspăt și avea un termen de valabilitate de trei zile.

Parizerul nemțesc cu 4 E-uri, comercializat, astăzi, pe piața românească, e considerat produs BIO, deși are termen de valabilitate 14 zile!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Mâncăm parizer nemțesc BIO cu… chimicale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *